Til toppen >

Rett person til  
riktig jobb

 

Bygg og anleggsspesialisten Skuteviken Personell

Skuteviken Personell AS er Vestlandets ledende bemanningsselskap innen bygg og anlegg. Våre kontorer finner du i Bergen og Oslo, samt i Krakow, Polen.

Vi har siden oppstarten i 2008 spesialisert oss på bemanning av faglært arbeidskraft til kortere og lengre oppdrag, samt rekruttering til faste stillinger. Med solid bransjeerfaring, kvalitetssikret kompetanse og personlig oppfølging, løser vi våre kunders behov på en profesjonell måte slik at de velger oss igjen og igjen.

Rett person til riktig jobb!

Vårt enkle, men samtidig krevende kundeløfte er å tilby rett person til riktig jobb. Det er ikke det samme hvem som skal gjøre jobben for deg, og ikke alle passer til  jobben du skal ha gjort. Vår erfaring fra bygg og anleggssektoren kombinert med spesialtilpassede rekrutteringsmetoder, legger grunnlaget for å finne den rette personen for jobben du skal ha utført. Da får du løst dine behov og får det du trenger på en enkel og effektiv måte.

Vårt mål er å være den foretrukne partner av kvalifisert bemanning innen bygg og anlegg på Vestlandet. Det skal vi være gjennom å tilby rett person til riktig jobb.

Hos oss i Skuteviken Personell får du:

  • Spesialkompetanse

Våre rådgivere har erfaring og spesialkompetanse innen bygg og anleggsektoren. Vi vet hva vi snakker om og hva du trenger. Dette gjør det lettere for deg som oppdragsgiver. Det gjør også at vi kan tilby kvalifisert personell som kan gå rett inn i jobben.

  • Kvalitetssikret kapasitet

Vi har et stort utvalg av kvalitetssikret personell innen bygg og anleggsektoren.  Dette sikrer vi gjennom egne kvalitetssikrings- og rekrutteringsrutiner.

  • Profesjonell oppfølging

Vi skal være seriøse, vi er tett på og skal følge deg opp på en god måte. Både ansatte og kunder. Vi skal være ryddige og levere god service

  • Moderne løsninger

Vi bruker og tilbyr kunder og ansatte moderne løsninger ved prosjektgjennomføringene. Vi er svært opptatt av å ha en tett tilknytning til våre ansatte og ønsker å være ledende i bruk av verktøy og metoder for å gjøre samarbeidet så enkelt som mulig.

Våre verdier

Våre verdier

  • Ærlige: Vi er til å stole på!
  • Kompetente: Vi løser dine behov.
  • Personlige: Du blir godt ivaretatt.
  • Løsningsorienterte: Vi finner løsningene.